Services

Vores services

Vi udfører både flisearbejde, facadearbejde, entrepriser og generelt alle former for servicearbejde.

Flisearbejde

Vi er eksperter i fliser og klinker. Så skal du have lagt nye fliser eller klinker på dit badeværelse, køkken eller andre steder i dit hjem, så kontakt os gerne. Klinker og fliser kan være en rigtig fin løsning i mange rum, da de både er solide og praktiske. De er nemme at rengøre og kan holde til mange års slid. Derudover kan de fås i mange forskellige farver, så du kan få lige det udtryk du ønsker i dit hjem. 

Badeværelse

Har du brug for et nyt badeværelse? Det kan være at du har købt et ældre hus, hvor badeværelset trænger til en renovering eller du har gang i et nybyggeriprojekt. Vi kan levere flotte løsninger til det hele. Vi kan også guide dig til hvilke materialer, der vil være de bedste til dit projekt. På badeværelser er der nemlig nogle materialer, der er mere optimale at anvende end andre.

Facadearbejde

Skal din facade på dit hus friskes op? Så kan en renovering af din facade gøre en stor forskel og få dit hus til at se ud som nyt. Skiftning af fuger kan eksempelvis give din facadevæg et helt nyt look og styrke murværket. Så kontakt os gerne, hvis du står med et projekt inden for facadearbejde.

Murerentrepriser

Hos os kan du få totalentrepriser og murerentrepriser i én samlet pakke. Vi kan klare mange typer af opgaver – også de store. Derfor skal du altid være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Murerentrepriser kræver stor erfaring og viden – vi har begge dele og står klar til at hjælpe dig gennem hele processen.